Shopping och ÖF!

Gårdagen bestod för mig och Felicia av en tur in till Katrineholm.
Där träffade vi mamma och vi lunchade och gick en vända på stan. Hittade lite smått och gott bl.a. två fina bodysar på den nya klädaffären för barn forkids på Drottninggatan. De hade mycket fint och det jag köpte var billigt! Rekommenderar att kika förbi där om ni inte gjort det! Köpte även ett par galonvantar till Flizan(tyvärr inte den färgen jag ville ha men det var den enda som fanns) som hon kan ha när hon är ute i trädgården och kryper.
När vi ändå var på stan passade vi på att ta en promenad till biblioteket och hämta ut boken som Felicia fått av BVC eller om det är kommunen. Den var fin!

Efter stan tog vi en sväng förbi öppna förskolan där Flizans kompisar med mammor var. Där blev det sång, fika och lek. Mycket trevligt!

Kvällen blev bara hemmamys med pappa och vi provade en ny maträtt med bl.a fläskkotletter och pasta, det var gott!!

Lite inköp:


Kommentarer
Postat av: Linda

Såna vantar är superbra. Om de är lite stora så kan man ju ha ett par tunna under om det är kallt. Kolla bara så att hon får plats med tummen ordentligt. En pojke hade liknande på jobbet och det var för liten plats för tummen så han fick ont av de. Men det finns ju olika modeller av galonvantar... så det är kanske inte samma märke

2012-03-29 @ 16:58:14
URL: http://lindatunstrom.blogg.se/
Postat av: Paulina

Okej vad bra det ska jag hålla koll på. Har inte testat sådana förut men fick tips av syrran. Än så länge är de lite stora för de minsta som fanns var 1-2 år. Men de här var fleecefodrade oxå så det blir som 2 vantar i en :).

2012-03-29 @ 18:57:03
URL: http://migochminlillafamilj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0