Felicia älskar djur!

Felicia har kommit på det här med djur. Hon verkligen älskar dem! Så fort hon ser ett så brister hon ut i ett tjut och skrattar med hela ansiktet.
Hennes favorit just nu är katter eller ksss som hon säger, vi gick förbi en låda med lejon inne på Åhléns och det var också ksss tyckte hon :)

Annars så heter de flesta djur kisse. Igår morse när vi satt i och åt frukost skrek hon plötsligt "KISSE!!!" och pekade, då satt det en skata utanför fönstret :).

Kul iaf att hon intresserad sig för djur, synd bara att bi aldrig kommer kunna ha några. Med två föräldrar som är allergiska får hon gosa lite extra med farmors fiskar och kaniner. Och mormors katt.

På tal om katt så är hennes nya favorit även Talking Tom. Hon satt förut ikväll och bara pratade med honom hur mycket som helst och bara skrattade. Så det spelad uppenbarligen ingen roll om det är riktiga djur eller inte! :)

Dagen till ära fick hon oxå sin först pixibok av mormor och självklart var det en katt på framsidan. Den har varit populär ikväll kan jag säga!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0